Elérhetőségek, kapcsolatfelvétel

KLAMEX KFT.

6230 Soltvadkert, Szőlő utca 127.

Tel.: +36 (20) 337-9867
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem autmatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: banán

 

Amennyiben az üzenet elküldése sikeres, azt az űrlap az elküldés után visszaigazolja.

Ha ez nem történik meg, akkor elképzelhető, hogy valamit hibásan vagy hiányosan adott meg, kérjük ebben az esetben ellenőrizze az űrlapot, és küldje el újra!


Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a Klamex Kft. kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a Klamex Kft. marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a Klamex Kft. felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.